top of page
banner.jpg

Gerald Timmermans
Schilderwerken

verfblikken.webp

Gerald Timmermans Schilderwerken is een ervaren schildersbedrijf welke is opgericht in 2006. Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring als schilder en zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s waaronder Meesterschilder en Middenstand. Hierdoor beschikken wij over de juiste vak-/ en productkennis, om schilderwerk van goede kwaliteit af te leveren. Wij werken altijd erg zorgvuldig en nauwkeurig en streven naar perfectie tot het gewenste resultaat is bereikt.

WAT DOEN WIJ?

Wij verzorgen alles omtrent het schilderwerk. Van gratis kleuradvies tot houtrot reparaties en natuurlijk al uw binnen- en buitenschilderwerken. Verder gebruiken wij alleen hoogwaardige materialen zodat uw resultaat zo lang mogelijk zal behouden.


Wij zijn erg betrouwbaar en komen altijd onze afspraken na. Daarbij staan wij garant voor kwaliteit en nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor u. Vooraf inspecteren wij graag de huidige situatie. Vanuit hier maken wij een vrijblijvende en duidelijke offerte. Mocht u hier vragen over hebben komen wij natuurlijk graag langs om de offerte met u te bespreken.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

schilder.jpg
house-painting-color.jpg

BINNENWERK
 

Voor het onderhoud en het opfrissen van uw binnen schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Schilderwerkzaamheden voor binnenwerk zijn o.a.:
 

  • Strak en glad lakwerk op al het houtwerk;

  • Het aanbrengen van muurverf op wanden en plafonds;

  • Het behangen van wanden met vlies-behang.
     

Wanneer wij ons werk hebben verricht, laten wij de werkomgeving altijd weer netjes en opgeruimd achter en voeren wij zelf alle restmaterialen af.
 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

BUITENWERK
 

Het onderhouden van buitenschilderwerk aan uw woning kan een hele klus zijn, waar u waarschijnlijk niet altijd tijd voor heeft. Wij nemen dit werk graag van u uit handen, ongeacht of het om een klein of groot schilderwerk gaat.
 

Uiteraard starten we altijd met een overleg waarbij u kan aangeven wat uw wensen zijn. Vervolgens kunnen wij u de beste oplossing aandragen en kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Naar aanleiding van uw wensen en ons advies, maken wij een vrijblijvende offerte waarin alle werkzaamheden en kosten in omschreven zullen staan. Wanneer wij ons werk hebben verricht, laten wij de werkomgeving altijd weer netjes en opgeruimd achter en voeren wij zelf alle restmaterialen af.
 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

verf muur.png

Stuur ons een bericht,
dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page